0
Fudbal

IPAK JE TO BRAZIL: Da li ste nekada čuli za ovakav prekid meča?!

Objavljeno: 17.04.15 u 16:38

Brazil je zemlja fudbala, pa ni ovakva vest ne čudi, ako stiže iz te zemlje. prvenstveni meč druge lige, igran u Rio De Žaneiru, prekinut je u 10. minutu utakmice … I to iz jednog jako lepog razloga…

Jasno vam je da nije došlo do tuče, nije u pitanju ni prosidba, takođe česta pojava na sportskim događajima. Nije ni neka životinja utrčala na teren… Prekid je usledio zbog porođaja na tribinama!

Brazilska štampa piše da je jedna prelepa devojka, naravno da je prelepa čim je Brazilka, na svet donela devojčicu. U ulozi babica našli su se redari i vatrogasci, a ubrzo je na teren sleteo helikopter i odvezao mamu i bebu u bolnicu. Sve je prošlo u najboljem redu i mama i beba su dobro.

‘Globo’ piše da je ovaj događaj uticao na koncentraciju aktera utakmice koja je završena bez golova. Koliko se muškarci plaše porođaja, dobro da su uopšte mogli i da završe meč. Nije bilo onesvešćivanja, ali ni golova…

hotsport.rs       

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter