6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Četiri utakmice sa Zvezdom i tri povrede naših igrača – to nije slučajnost!

Objavljeno: 14.04.15 u 23:09

Crvena zvezda je savladala Partizan u prvoj utakmici plej-ofa, a posle meča trener poraženog tima rekao je da je njegov tim imao problem u ofanzivnom skoku i da je u većem delu hendikep bio to što je njegovom timu falio prvi centar Nikola Milutinov.

Duško Vujošević je svoje izlaganje počeo komentarom same utakmice koju je, kako kaže, Crvena zvezda zasluženo pobedila.

– Zvezda je povela sa 1:0, što nije mala prednost, ali daleko od toga da je posao završen. Nismo imali strpljenja kada je u pitanju organizacija igre u napadu. U prvom poluvremenu naši protivnici su imali devet ofanzivnih skokova, što je nedopustivo – rekao je Vujošević na konferenciji posle meča, a zatim se osvrnuo na povredu Nikole Milutinova posle udarca od strane Jake Blažiča:

– Povreda oka Milutinova je za nas bio veliki hendikep, jer se zna da je on jedan od ključnih igrača u našoj ekipi. A i Pavlović je u prvom napadu primio udarac i od tada je imao loše simptome, a na klupi je povraćao. Do sada smo sa Zvezdom igrali četiri puta, tri pobede Zvezde i tri povrede naših igrača od strane istog igrača Blažića. Ja mislim da ima jako malo slučajnih povreda u košarci – rekao je trener Partizana.

– Sutra se nastavlja serija i okrećemo se njoj. Veći su nam problem povrede od umora za sutra, ali probaćemo da to prevaziđemo – zaključio je Duško Vujošević.

hotsport.rs

0
0

6 Komentara

  1. zasto vi svi jebeni navijaci, ne saslusate konferenciju za novinare, nego samo serete? svakom novinaru je dopusteno da pise sta hoce? ja nisam cuo da je Vujosevic rekao da je Blazic namerno udario nekoga…

    0
    0
    Odgovori
  2. Evo ga veliki mag pocinje sa spinovanjem i zamenom teza.Kakav čovek,ni jednom rečju da kaze cestitam,Pa veliki treneru nisi poveo u celoj utakmici , pola kosa,…..
    kmeee….kmeee….Delije ,kad već kuka veliki presjednik JSD,Slovenac NASTAVI DA IH TUCES,da biI Dule imao narednih dana šta da priča.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter