0
Evropske lige

NEMANJA MATIĆ: Spremni smo za titulu

Objavljeno: 13.04.15 u 11:03

Reprezentativac Srbije i vezni igrač Čelsija, Nemanja Matić izjavio je da je njegova ekipa spremna da se bori sa Arsenalom i Mančester Junajtedom za titulu u Premijer ligi.

Plavci“ su u nedelju upisali 22. pobedu u prvenstvu, pošto su u 32. kolu na jedvite jade pobedili Kvins Park Rendžers u gostima rezultatom 1:0.

Čelsi je tako sačuvao sedam bodova prednosti uz utakmicu više u odnosu na drugoplasirani Arsenal. Upitan da li će mečevi sa „Tobdžijama“ i „Crvenim đavolima„, srpski reprezentativac je odgovorio:

– Ako pobedimo, naravno da će biti, a mi smo spremni da se borimo sa njima i znamo da će biti teško. Ostalo nam je sedam utakmica do kraja, moramo da pobedimo na četiri kako bismo osvojili titulu i mislim da možemo zadržati prednost koju imamo – istakao je Matić.

Upravo trijumf nad Kvins Parkom mogao bi da se ispostavi kao ključan korak Čelsija ka novoj tituli u Engleskoj.

Trijumf izabranicima Žozea Murnja doneo je Cesk Fabregas u samom finišu meča, preciznije u 88. minutu.

– Bilo je veoma teško jer je KPR igrao odličnu utakmicu. Teško nam je bilo da na na malom terenu imamo kontolu i igramo svoju igru, ali su se svi igrači borili i dali sve od sebe. Zaslužili smo na kraju da pobedimo, a Sesk je pokazao da je veoma važan za nas i tako će i biti u narednih sedam utakmica – podvukao je Matić.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter