0
Evropske lige

MANĆINI: Ne planiram da odem iz Intera

Objavljeno: 10.04.15 u 17:43

Trener fudbalera Intera Roberto Mančini rekao je da ne planira da napusti taj klub.

Italijanski mediji su prethodnih nedelja pisali da Menčini ima klauzulu u ugovoru, koja će mu omogućiti da napusti Inter i na leto pređe u Pari Sen Žermen.

On je, međutim, u petak to demantovao.

– Ja sam u velikom klubu. Mislim da možemo da vratimo takmičarski duh Interu. Sezona bez trofeja nije velika drama ako napravite sjajan tim. Odlazak iz kluba nije u mojim planovima – rekao je Mančini italijanskim medijima.

Inter je posle 29 kola na desetom mestu na tabeli Serije A sa 38 bodova, a u subotu gostuje Veroni.

Ekipa Roberta Mančinija je pet kola bez pobede u Seriji A, a italijanski trener je kazao da nije ljut na svoje igrače, ali je priznao da rezultati moraju biti bolji.

– Mislim da igrači moraju da preuzmu odgovornost. Oni su izvanredni na treninzima, ali moraju to isto da učine i na utakmicama. Na kraju krajeva, ne mogu da budem mnogo ljut ako naporno rade… Pre ili kasnije rezultat će doći – rekao je Mančini.

Meč 30. kola Serije A između Intera i Verone igra se sutra od 20.45. Podsetite se kako je Manćini nedavno iskopirao Duleta Vujoševića.

hotsport.rs -Beta

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter