0
Evropske lige

KOPIRA DULETA: Manćini kaznio svoje igrače u Vujoševićevom stilu!

Objavljeno: 05.04.15 u 13:02

Trener Intera Roberto Mančini, ljut zbog remija sa poslednjeplasiranom Parmom 1:1, otkazao je slobodan dan igračima i naredio da dođu na rani jutarnji trening.  

Mančini je u osam časova održao trening koji su pratili potpredsednik kluba Havijer Zaneti i sportski direktor Pjero Auzilio.

Manćini je bio ljut zbog opuštenog odnosa igrača u remiju protiv Parme, posle kojeg je tim ostao na devetom mestu na tabeli zajedno sa Đenoom – na deset bodova udaljen od mesta koje vodi u Evropu.

– Žao mi je što se situacija pogoršala, umesto da se popravi. Igrali smo bez oštrine, što ne mogu da razumem – rekao je Manćini.

On je napomenuo da nije dao igračima slobodan dan na katolički Uskrs jer su se „dovoljno odmarali dan pred meč sa Parmom“.

– Dovoljno su se odmarali pred utakmicu sa Parmom i pravedno je da treniraju u nedelju – rekao je Manćini.

Poznato je i da trener košarkaša Partizana Duško Vujošević često svoje igrače kažnjava ranim jutarnjim treninzima kada loše odigraju meč. 

Poslednji put kada se to dogodilo, Partizan je mogao da ostane bez svoje zvezde Saše Pavlovića, koji je navodno odbio da dođe na trening i sukobio se sa Vujoševićem. 

hotsport.rs/tanjug

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter