4
AdmiralBet ABA Liga

NOVA DRAKONSKA KAZNA: Zbog incidenata u Podgorici plaća i Partizan!

Objavljeno: 30.03.15 u 16:35

Nova kazna… KK Partizan moraće da plati 6.200 evra, a KK Budućnost 15.400 zbog incidenata na utakmici 26. kola ABA lige u Podgorici.

Najveći deo kazne, 6.000 evra, Partizan će platiti zbog neprimerenih izjava trenera Duška Vujoševića o suđenju.

Preostalih 200 evra crno-beli će platiti zbog dve tehničke greške koje su na utakmici dobili Edo Murić i Aleksandar Pavlović.

Igrači Budućnosti dobili su četiri tehničke greške (400 evra), a najveći deo kazne moraće da plate zbog loše organizacije utakmice. To se pre svega odnosi na trenutak kada je jedan navijač imao kontakt sa kapitenom crno-belih Draganom Milosavljevićem. A još nije ni kažnjen

Zbog toga i zbog zastrašivanja službenih osoba pre utakmice, Budućnost će morati da plati 12.000 evra. Dodatne 3.000 evra Podgoričani će platiti zbog ubacivanja mekih i tvrdih predmeta na parket.

Klubovi mogu da se žale na ovu odluku u roku od 24 časa od dana prijema.

hotsport.rs       

0
0
4 Komentara
  1. Koliko vidim grobarima su svi krivi osim njihovog Dula koji i kada pobedi kenja o sudijama i sudjenju a da ne pricam sta se desava kada izgube.Pocela je kampanja pritiskanja sudija i priprema terena za eventualni kiks u polufinalu.Svake godine ista prica,svi kao protiv partizana itd itd.

    0
    0
    Odgovori
  2. sramotna odluka i predlazem partizanu da odustane od polfinala jer sada mi je jasno kakvo ce sramno sudjenje biti.bolje je cistog obraza izaci nego trpeti razna namestanja kriminalca covica i njegovog mentora vucica.

    0
    0
    Odgovori
  3. ovo je:PRAVO COVICEVO ZAKUVAVANJE PRED POLUFINALE SA PRIJATELJIMA IZ CG, SLOVENIJE I HRVATSKE !!! da na svajki nacin onesposobi,ucuti, zapreti …za sve ono sto ce se desavati sa kosarkaskim klubom iz predgradja i kosarkaskom INSTITUCIJOM kk partizan. GROBARI,vujosevicu, danilovicu, todoricu, grbicu … ovo su poslednji moguci momenti za INTELEKTUALNOG GMIZAVCA da nesto uradi uz svu pomoc ljudi iz vlasti i njegovih prijatelja iz regiona … zato u miru i na dostojanstveni nacin sve te GMIZAVCE u ABA ligi , provocirajte,ismejavajte, popljujte… najcrnje sto mozete i po ocekivanom i unapred dogovorenom ispadanju u F4 , ISTUPITE IZ ABA LIGE !!! definitivno u to drustvo su vas silom naterali gmizavci :covic i njegovi pajtosi da bi liga na nesto licila …posto toliko DOMINIRATE postali ste dosadni zaboravljajuci da profit na vama ostvaruju . NAPUSTITE TO DRUSTVO PROPALIH, SUMNJIVIH PRIVATNIKA KAO STO JE I SAM COVIC . a covic ce uskoro morati da puno toga dokazuje …izmedju ostalog ko je kkcz iz zeleznika ??? sve sa kk partizanom mozete da radite samo ime i adresu ne dirajte !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter