0
Fudbal

DERBI: Brazil se revanširao Francuzima za poraz u finalu SP 1998. godine (VIDEO)

Objavljeno: 26.03.15 u 23:25

U prijateljskom meču odigranom u Parizu, Brazil je sa 3:1 (1:1) savladao Francusku.

Pre nešto manje od 17 godina na stadionu Sent Deni, Francuska i Brazil su ukrstili koplja u finalu Mundijala i tada su „galski petlovi“ odneli pobedu 3:0. Sada, 2015. godine došao je red da se „karioke“ revanširaju i to su i uradile. U Parizu su slavile sa 3:1.

Ipak, do vođstva je prva stigla Francuska. U 21. minutu Valbuena je izveo korner, a najviši u skoku bio je Varan i Džeferson je morao da izvadi loptu iz mreže. Posle tog gola Brazil je preuzeo inicijativu, a Firmino je promašio stopostotnu šansu, to jest Madanda je odbranio. U 40. minutu nije bilo spasa za „trikolore“. Dupli pas su odigrali Firmino i Oskar, a vezista Čelsija je pogodio za 1:1.

Drugo poluvreme počelo je šokantno za domaće navijače. Viljam je izveo brzu kontru, uposlio je Nejmara, a kapiten Brazila je svojoj domovini doneo vođstvo 2:1. „Karioke“ su u drugom poluvrmenu „plesale“ po terenu, a šlag na tortu u 69. minutu stavio je Luis Gustavo. Viljam je izveo korner, a vezista Volfsburga je uz pomoć „žabice“ prevario Madandu za konačnih 3:1.

hotsport.rs      

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter