3
AdmiralBet ABA Liga

PROSLAVLJENI KOŠARKAŠKI AS JE BEZ SUMNJE: Očekujem novi sukob Vujoševića i Čovića!

Objavljeno: 24.03.15 u 22:07

Poslednje kolo ABA lige donelo je odluku da se u polufinalu plej-oga regionalnog takmičenja sastanu Partizan i Crvena zvezde, u borbi za finale, Evroligu, slavu, novac… To će doneti mnogo varnica, kako među navijačima, tako i među čelnicima naša dva najveća kluba.

Trener Partizana Duško Vujošević, i prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović navikli su nas godinama na prepucavanja, ratove saopštenjima, uvredama i raznim drugim sredstvima pritisaka. Očekuje nas još najmanje tri, a najviše pet utakmica samo u okviru polufinala ABA lige, a s obzirom da je ulog veliki, sve oči biće uprte i u njih.

Zato je proslavljeni as reprezentacije Jugoslavije Željko Rebrača izjavio da je sasvim siguran da nas ne očekuje ‘aprilsko ludilo’ samo na parketu, već i van njega.

– Očekujem da bude prepucavanja između Vujoševića i Čovića! Ko god kaže suprotno, ne govori istinu. Siguran sam da će nastaviti tamo gde su stali pre ove sezone, u kojoj su se, što je za pohvalu, samo sporadično bockali. U tom smislu ništa se neće promeniti, nema ništa od pomirenja i mirnih izjava – rekao je za ‘Blic’ Željko Rebrača, naš proslavljeni reprezentativac.

Crvena zvezda će u ovu polufinalnu seriju, koja odlučuje ne samo o učesniku finala, nego i o jedinom srpskom Evroligašu naredne sezone, ući kao favorit. Međutim, i Partizan je serijom od 12 uzastopnih pobeda, sve do poslednjeg kola, pokazao da je usponu forme i kvaliteta.

– Zvezda je iskusnija, ima dobru ekipu i iako ima padove u igri dao bih joj malu prednost. Partizan je izmenio tim, mada je Vujoševićevo iskustvo veliki plus. U takvim serijama sve zavisi od momenta, inspiracije igrača, poteza – istakao je Rebrača.

Polufinalna serija igra se po sistemu 2-2-1, a pobednik je ona ekipa koja prva stigne do tri pobede. Serija počinje 14. aprila, utakmicom u kojoj će Crvena zvezda biti domaćin.

 

Da li mislite da će biti novih prepucavanja između Duška Vujoševića i Nebojše Čovića?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

hotsport.rs       

0
0

3 Komentara

  1. Niste stavili ni “ Navijaci zeleznika ce ljuljati koseve, pljuvati, bacati telesne izlucevine na parket ……. a mozda budu I inovativniji kao ovi iz PG pa padne I neka dzigerica !

    0
    0
    Odgovori
  2. U anketi niste stavili soluciju, vujosevic ce da pljuje po zvezdi i sve sto mu ne valja i nije po volji „kriva je zvezda“!

    0
    0
    Odgovori
  3. Najveci sportsko-kosarkaski uspeh Nebojse Covica je i definitivno privlacenje paznje Duska Vujosevica na sebe 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter