6
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN MENJA ZVEZDINE PLANOVE: Crveno-beli čekaju ‘zelene’ u Pioniru?

Objavljeno: 23.03.15 u 20:27

Utakmica poslednjeg kola Top16 faze Evrolige u kojoj će košarkaši Crvene zvezde 9. aprila dočekati Panatinaikos najverovatnije će biti odigrana u Pioniru, a ne u Kombank Areni kako je bilo planirano.

Naime, crveno-beli gotovo da su ostali bez šansi za plasman u plej-of, tačnije tamo bi mogli da završe samo u slučaju da zabeleže tri pobede u preostala tri meča uz povoljan rasplet u ostalim utakmicama. Kako je sve to malo verovatno, tačnije znaće se i pre duela sa Panatinaikosom u Zvezdi su odlučili da protiv „zelenih“ igraju u svojoj „matičnoj“ hali, pišu Novosti.

U oba ovosezonska duela odigrana u Pioniru izabranici Dejana Radonjića su zabeležili trijumfe, protiv Laboral Kuće i Albe, a pretpostavlja se da je jedan od razloga i to što će za taj meč biti smanjeno interesovanje publike.

Međutim, ono što bi trebalo da je glavni motiv je to što crveno-bele od 14. aprila očekuje plej-of serija protiv Partizana u polufinalu ABA lige pa bi utakmica više u Pioniru značila igračima pošto će do tog meča imati dva vezana gostovanja, Žalgirisu u Viljnusu i Metalcu u Valjevu.

hotsport.rs

0
0

6 Komentara

  1. pa naravno da im menjamo planove saljemo ih u njihov omiljeni kup lilijane ronketi. kk partizan zvanicno najjaci klupski brend srbije ali i regiona.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako smo mi iz zeleznika grobarcici bi mogli u selo zvano laktasi kod dodika,cini mi se da ste i vi bili partizan igokea,tako nesto

    0
    0
    Odgovori
  3. A je l glodari i dalje bojkotuju evroligu ? ? ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter