0
Evrokupovi

U SITIJU OPTIMISTI: Slavili smo u Minhenu i Rimu, što ne bismo i u Barseloni? (VIDEO)

Objavljeno: 18.03.15 u 14:03

Fudbaleri Mančester Sitija večeras će pokušati da dođu do pravog čuda – da savladaju Barselonu na Kamp Nou i plasiraju se u četvrtfinale Lige šampiona.  

Katalonci su pre tri nedelje u Mančesteru slavili sa 2:1, Mesi je u nadoknadi sa bele tačke propustio šansu da overi plasman u narednu rundu, što “građanima“ daje nadu pred revanš.

– Ništa nije gotovo. Mi bismo bili u igri i u slučaju da je Barsa slavila 3:1 ili 4:1 u prvom susretu, ali tada bi bilo mnogo teže. Međutim, nema dileme da je Barselona favorit. Imaju prednost iz prve utakmice i sada igraju pred svojim navijačima, ali imamo snagu da preokrenemo stvari u svoju korist – rekao je Frenk Lampard.

Štoper Martin Demikelis podseća da je njegov tim ove sezone već pokazivao da je spreman za velika dela. 

– Izgleda da je Barsa u najboljoj formi, ali ovo neće biti najgori trenutak za revanš na Kamp Nou ako budemo igrali na način kao u drugom poluvremenu prve utakmice. Nemamo šta da izgubimo pa sam siguran da ćemo gledati poprilično otvorenu utakmicu, jer su nam potrebna dva gola. Ova ekipa je u prošlosti pokazala da može nadvladati teške situacije. Pobedili smo u Rimu i Minhenu pa zašto ne možemo sanjati o pozitivnom rezultatu i na Kamp Nou – istakao je Demikelis. 

Može li večeras od 20:45 Siti da slavi kao što je bio slučaj u Minhenu, odnosno Rimu?

https://www.youtube.com/watch?v=tDYNy8SnODE

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter