0
Evrokup

MAJSTORIJA: Nedović čestitao rođendan Stefu Kariju tako što ga je iskopirao! (VIDEO)

Objavljeno: 16.03.15 u 21:51

Nemanja Nedović i Stef Kari upoznali su se, igrali zajedno i veoma dobro družili za vreme Nedovićevog boravka u Golden Stejtu do prošlog leta. Iako više ne treniraju zajedno i udaljeni su hiljadama kilometara, srpski reprezentativac iskoristio je priliku da jednom od kandidata za MVP nagradu u NBA ligi čestita rođendan – na njegov način.

Valensija je prošla u narednu fazu Evrokupa tako što je deklasirala Bajern naših Svetislava Pešića, Duška Savanovića i Vasilija Micića, a Nemanja Nedović bio je jedan od najzapaženijih u tom trijumfu. Pred kraj revanš meča u Nemačkoj poveo je akciju svog tima u stilu trenutno možda i najboljeg plejmejkera na svetu, bivšeg saigrača – Stefa Karija.

 

A video posted by Nemanja Nedovic (@neda1624) on

 

– Ovo sam naučio od bivšeg saigrača. Uzgred, srećan rođendan – napisao je Nedović na svom instagram profilu, uz napisan broj ‘#30’, čestitavši tako Kariju 27. rođendan.

hotsport.rs       

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter