0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

RITUAL: Da li znate šta je Marko Nikolić uradio pre početka utakmice sa Radom?

Objavljeno: 15.03.15 u 13:01

Fudbaleri Partizana savladali su Rad rezultatom 2:0 u 19. kolu Jelen Superlige, a crno-bele je protiv svog bivšeg kluba posle duže vremena sa klupe vodio trener Marko Nikolić.

Strateg Partizana odradio je kaznu zbog neprimerenog ponašanja na utakmici jesenjeg dela šampionata protiv Novog Pazara i u dvoboju sa „građevinarima“ je zauzeo svoje mesto kraj terena. Ipak, pre nego što je utakmica počela Marko Nikolić je izveo mali ritual.

Naime, kako prenosi list Sport strateg crno-belih je neposredno pred početak otišao do obe klupe za rezervne igrače, a u restriktivnom prostoru se prekrstio. Fudbaleri Rada su mali ritual Marka Nikolića ispratili sa čuđenjem.

Trener Partizana Marko Nikolić bio je veoma zadovoljan igrom svog tima na meču sa Radom, a pritisak koji je na njegovoj ekipi poželeo je da pređe na najbliže pratioce (Crvenu zvezdu).

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter