14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ NIKOLIĆU: Kolega, a faul protiv Voždovca? To je sramota! (VIDEO)

Objavljeno: 15.03.15 u 20:34

Šef struke Partizana rekao je da je prvo mesto njegovog tima ‘prst u oku’ mnogima u Srbiji, a prozvanim se osetio trener Crvene zvezde koji je imao spreman odgovor svom kolegi.

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je u najavi utakmice sa Radom da su mnogi u Srbiji nervozni zato što je Partizan prvi na tabeli. Očigledno je mislio na komšije sa druge strane Topčiderskog brda, čiji trener niju dugo čekao da odgovori kolegi.

– Ja bih se osvrnuo na njihovu utakmicu sa Voždovcem koju su trebali da izgube. Pogledajte samo treći gol koji su dali Voždovcu, to je sramota. Izgubili bi utakmicu da im sudija nije pomogao… Jednostavno, sudije greše. Njima je sudija pogrešio u prvoj utakmici, nama je sudija pogrešio u Kruševcu – nije nam svirao čist penal, u Kragujevcu nam je isključio igrača. Njima je sudija pomogao protiv Voždovca, a trebalo je da izgube utakmicu – rekao je Nenad Lalatović, trener FK Crvena zvezda.

– I kod nas je sudija pogrešio, bio je ofsajd kod prvog gola, ali sudije su ljudi i prave greške. Jednostavno, ne bih to mnogo komentarisao, grešili su i u njihovim i u našim utakmicama. Trebalo je da izgube prvo kolo i, ako su realni, priznaće da im je poklonjen čist gol protiv Voždovca, jer je bio faul objasnio je Nenad Lalatović

https://www.youtube.com/watch?v=9Qld2Na1tbU

Podsećamo, u 19. kolu Jelen Superlige Partizan je savladao Rad rezultatom 2:0, dok je Crvena zvezda sa 3:1 bila bolja od Spartaka na gostovanju u Subotici.

Na pomolu je novi medijski rat između ‘večitih’, odnosno, ‘rečitih’ rivala.

hotsport.rs       

0
0

14 Komentara

  1. Готово исти фаул је направио и играч Звезде непосредно пре трећег гола против Војводине. Тај прекршај нико није ни споменуо.

    0
    0
    Odgovori
  2. U komentaru trenera zvezde kaže DA JE PARTIZAN TREBAO DA IZGUBI PRVO KOLO.Toliko koliko je prvenstvo regularno da ne pričam gostovanje u Jagodini i kako dolazi svake godine da ne pričam da se znalo dve nedelje pre kako će biti ja sam sa tih prostora i znam sudije svuda greše ali zvezdin trener bi trebao da se pokrije ušima

    0
    0
    Odgovori
  3. Pitam sa kad li pocinje prvenstvo za zvezdu????Oni jos igraju prijateljske utakmice….jagodina, suboticaaa…..ali realno…

    0
    0
    Odgovori
  4. незнам само како вас није срамота да било шта коментаришете партизановци!

    0
    0
    Odgovori
  5. lalatovicu, dok ovu i ovaku zastitu imas , ti i zvezda… kakav si trener i kako ti zvezda igra … kako sudije zvezdi sude u odnosu na partizan i disciplinski organi presude donose … treba da te je sramota od samog sebe i izjava koje si do sada dao … !!! lalatovicu, nikolic je od tebe bolji covek i trener … to potvrdjuje iz dana u dan … da je pravi dzentlamen i gospodin ( ovi sto tebe stite …njega napadaju i presudjuju mu svaki dan) . to dokazujes ovom glupom izavom i prozivkom na : njegov komentar koje mu je provokativno postavio komentator arenesport…nije tebe ni zvezdu pomenuo . ..ALI…ti si pravi saran to jes u tome si se prepozno jer je to tako … ISTINA . nikolic je bio jasan da on nije NERVOZAN jer za to potrebe nema i pored OTIMANJE titule u prosloj sezoni kao i pored ovosezonskih svih desavanja … na terenu i van njega . lalatovicu , da je pravna drzava , ti bi bio trener zvezde u nekoj od beogradskih zona … svestan si ti toga … neko te je poducio (covic, vesic, terzic, kokeza, …) da strah ubijes i javnos ubedis da vi takvi kakvi jeste … dok je navijaca sa severa i ove vlasti … mozete sve .

    0
    0
    Odgovori
    • A kakav si ti penzioner kad imaš samo 16 god? Tebe još uvek otac izdržava…ti si bre džabalebaroš koji piše neistinu u korist partizana!

      0
      0
      Odgovori
  6. Laltovicu kako te nije sramota da bilo sta pricas…vec dve nedelje se zna sa u Suboticu dolazite na PRIJATELJSKU UTAKMICU, jer ste je zatvorili, kao i sve do kraja!!!

    0
    0
    Odgovori
  7. Нисам и не желим да будем ничији адвокат али мислим да је Лалатовић само хтио да каже да има грешака на обе стране и да је то подједнако оштећење за све.

    0
    0
    Odgovori
  8. O kom faulu pricas? Komisija rekla sve je cisto i sudije nisu suspendovane,a kod vasih utakmica odmah idu na duzi odmor…ma cao bre

    0
    0
    Odgovori
  9. Zvezda je oštećena za penal u Kruševcu… U Kragujevcu je neopravdano isključen igrač Zvezde a Partizanu je sudija pomogo da ne izgubi. E to je je Sramota!

    0
    0
    Odgovori
  10. Када се већ осврћеш, осврни се и на утакмицу Партизан-Раднички Ниш, тада је Партизану поништен чист гол.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter