0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADOVAN LORBEK: Naša familija su ULEB i Evroliga

Objavljeno: 09.03.15 u 19:26

Prvi čovek ABA lige Radovan Lorbek istakao je da FIBA nije zvanično glasala za ukidanje ABA lige, a da će se regionalno takmičenje o novonastaloj situaciji izjasniti tek posle konsulatacija sa klubovima i partnerima.

– Pročitao sam saopštenje FIBA putem medija, ali s obzirom na to da je poruka nejasna, dodatno sam se raspitao o tome šta se događalo u Minhenu preko naših partnera koji su prisustvovali sastanku. Dobio sam informaciju da na Bordu FIBA nije bilo nikakvog glasanja, niti je doneta odluka, već da je sve ostavljeno za leto, kada će lige biti završena – rekao je Lorbek u razgovoru za Mondo.

Radovan Lorbek je takođe istakao da ABA liga neće preduzimati ništa dok ne kontaktira sa svojom „familijom“, to jest ULEB-om i Evroligom.

– S obzirom na ovakvu situaciju, mi nećemo reagovati sve dok ne dobijemo zvaničan dopis od FIBA, a to se još nije dogodilo… Ono što ćemo uraditi, obavićemo konsultacije sa našim partnerima, a to su pre svih klubovi učesnici, a onda i Evroliga i ULEB, čije familije smo mi članovi – istakao je Lorbek.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter