0
Košarka

NBA: Vestbruk u MVP stilu srušio Reptorse, Al Džeferson nosio Hornetse do nove pobede

Objavljeno: 09.03.15 u 08:26

U nastavku takmičenja u NBA ligi prošle noći na rasporedu bilo je sedam mečeva.

Utakmice su počele još sinoć, pošto su San Antonio Sparsi ugostili Bulse još u nedelju u 19 sati i odneli su pobedu u svom AT&T Centru.

Razigran je bio Toni Parker koji je ubacio 32 poena uz 4 skoka. Zanimljivo, Tim Dankan nije ubacio poene iz igre, pošto je šutirao čak 0-8, ali je meč završio sa skromnih 3 poena. Na drugoj strani, Pau Gasol je ubacio 23 poena uz 15 skokova, ali nije bilo dovoljno.

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa nadigrali su LA Kliperse u svojoj Orakl Areni. Sjajno veče imao je Drejmon Grin koji je 11 od svojih 23 poena ubacio u prvoj deonici. Na svom nivou bio je i Klej Tompson sa 21 poenom.

Košarkaši Jute Džeza zaradili su pobedu u Bruklinu. Džerezi su igrali na krilima svog najboljeg igrača Gordona Hejvorda koji je noćas ubacio 24 poena. Šarlot Hornetsi su savladali Detroit i tako su došli do pete vezane pobede savladavši Detorit. Sjajan je bio Al Džeferson sa 24 poena i 8 skokova.

Ekipa Orlanda je savladala Boston, odličan je bio Viktor Oladipo koji je ubacio 22 poena. Društvo u napadu mu je pravio Tobajas Haris koji je dodao 21, a isto toliko postigao je i omaleni Ajzea Tomas za Boston.

A onda je na red došao Rasel Vestbruk koji je na četiri od poslednjih pet utakmica upisao po tripl-dabl u isto toliko mečeva ubacivši i 40+ poena. Noćas možda nije stigao do kote od 40+ koševa, ali jeste do – novog tripl dabla.

Fantastični plej Oklahome ozbiljno se umešao u sve MVP priče, noćas je ubacio 30 poena, imao je čak 17 asistencija i uhvatio je 11 lopti za novi trijumf Tandera ovog puta nad Torontom. Kada se tome doda i po 21 poen od Ibake i Kantera, jasno je da su Tanderi ovaj meč morali da dobiju.

U poslednjem susretu večeri Monta Elis je sa 31 poenom pomogao Dalasu da izađe iz mini krize i da savladaju Lejkerse u Stejpls Centru.

Rezultati:

San Antonio – Čikago 116:105
Golden Stejt – LA Klipers 106:98
Bruklin – Juta 88:95
Detroit – Šarlot 101:108
Orlando – Boston 103:98
Oklahoma – Toronto 108:104
LA Lejkers – Dalas 93:100

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter