1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Znamo Akojonove glavne karakteristike, respekt za Megu

Objavljeno: 08.03.15 u 15:00

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je danas da respektuje ekipu Mega Leksa, ali da se nada 11. pobedi u nizu u ABA ligi koja bi ekipu održala u trci za drugo mesto. On se takođe osvrnuo na dolazak pojačanja Džoša Akojona.  

– Mega je mnogo dobrih stvari uradila ove sezone, ima dosta mlad i perspektivan tim sa nekoliko starijih igrača. Verujem da će biti veoma motivisani jer je Partizan jedini tim koji Mega do sada nije pobedila u zvaničnim mečevima. Nadam se da ćemo nastaviti pobedničku seriju – rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir i dodao:

– Nemamo previše vremena i moramo da uklopimo igrača u tim što je brže moguće. Gledaćemo da ne izgubimo ritam treninga, a verujem da će se uklopiti u naš sistem. Poznate su njegove glavne karakteristike, a više ćemo o njemu pričati kada bude odradio nekoliko treniga uoči meča protiv Zadra. 

Utakmica 24. kola ABA lige između Mega Leksa i Partizana igra se u ponedeljak od 20.30 u hali u Sremskoj Mitrovici. 

Podsetimo, Džoš Akojon je stigao u Beograd, a po dolasku je otkrio da mu je srpski košarkaš Miroslav Raduljica satima pričao o Partizanu.

hotsport.rs/tanjug

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter