0
ATP

FOTO: STARSPORT

TROICKI: Hvala publici, mogao bih da igram svaki dan

Objavljeno: 06.03.15 u 19:29

Viktor Troicki rekao je posle preokreta nad Bornom Ćorićem da mu je publika u važnim trenucima dala snagu i dodao da je spreman za sutrašnji dubl meč.   

– Definitivno mi je publika dala snagu u važnim trenucim. Osetio sam u trećem setu da se lomi meč i publika je mi je tada pružila najbolju podršku, posle koje sam se ja osetio jačim. On je tada pao u igri… Napokon mi je iskustvo pomoglo… Drago mi je da sam pobedio u ovom važnom duelu – rekao je Troicki za RTS posle meča.

Troicki je kazao da je Ćorić bio bolji rival u prva dva seta, ali da se njegovom agresivnšoću od trećeg seta to promenilo na terenu.

– Nisam imao odgovor na njegovu igru u prva dva seta, pogotovo u drugom. Delovao je dosta jače u dugim razmenama… Morao sam nešto da promenim i to sam učinio izlascima na mrežu. Počeo sam da igram agresivnije, onako kako je plan bio od početka. Zadovoljan sam što na kraju sve uradio kako je trebalo – kazao je Troicki.

U Hali sportova u Kraljevu u subotu je na programu dubl meč, a Troicki je rekao da se fizički oseća spremnim za taj duel.

– Spreman sam. Nemam problema sa fizičkom pripremljenošću. Trenirao sam dosta u prethodnom periodu, više nego ikada i mogu mečeve da igram svaki dan – rekao je Troicki.

hotsport.rs/beta

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter