5
Evroliga

FOTO:STARSPORT

LAZA I ‘BALERINA’ ZOVU DELIJE: Zvezda u kampanji da bi napunila Arenu protiv Makabija! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.15 u 17:52

Informacije koje su nam danas stigle govore da ne vlada preterano interesovanje za Zvezdinu utakmicu Evrolige protiv Makabija koja je trebala da predstavlja rođendansku žurku za sve kojima je crveno-bela boja pri srcu. Zato su iz kluba iz Železnika pristupili kampanji kojom bi privukli što više navijača na ovaj meč i koliko-toliko popunili Kombank Arenu.

Navijače su do sada na mobilizaciju pozvali svi igrači i stručni štab na čelu sa trenerom Dejanom Radonjićem, a na zvaničnom sajtu kluba i Darko Lazović, kapiten fudbalske ekipe, je poručio navijačima da se pridruže proslavi 70.og rođendana.

– Košarkaši su zabeležili izvanredne rezultate samim tim što su prvi u ABA ligi i što su Evroligi obezbedili plasman u Top 16 fazu posle toliko godina. Volim da gledam košarku, kad god imam priliku dođem da pogledam neku Zvezdinu utakmicu. Tako će biti i ovog puta protiv Makabija i zato pozivam Zvezdine navijače da u što većem broju dođu u Kombank arenu i da podrže košarkaše. Mislim da su svojim igrama zaslužili da protiv ekipe kakva je Makabi, aktuelni šampion Evrope, Arena bude ispunjena do poslednjeg mesta. Razlog više je što se obeležava i 70 godina od osnivanja kluba. Nadam se punoj dvorani i pravom spektaklu – prenosi zvaničan sajt Zvezde reči Darka Lazovića.

Akciji se pridružio glumac Aleksandar Radojčić, filmskoj publici poznatiji kao ‘Balerina’ iz popularnog filma ‘Montevideo, Bog te video’. Radojčić je osvedočeni Zvezdaš i zato je pozvao sve crveno-bele prijatelje na utakmicu sa ‘Ponosom Izraela’ koja se igra u četvrtak od 20:45 u Kombank Areni.

https://www.youtube.com/watch?v=IVWQ8hievgA

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

5 Komentara

  1. А зашто ви фрањевци читате и коментаришете ову вест кад нема везе са дешавањима из југословенског спортског друштва?

    0
    0
    Odgovori
    • Zato sto volimo da kecamo Krcunove iz Hrvatske (Penezic lepo hrvatsko prezime) koji se prodali Covicu za male pare, a koje je UKRAO od Kosovskih Srba umesto da im napravi 1000 (eeeej 1000) stanova, sto nas koji imamo obraza iritira jer kalja ugled cele Srpske nacije…

      0
      0
      Odgovori
    • Zato sto volimo da kecamo Krcunove iz Hrvatske (Penezic lepo hrvatsko prezime) koji se prodali Covicu za male pare, a koje je UKRAO od Kosovskih Srba umesto da im napravi 1000 (eeeej 1000) stanova, sto nas koji imamo obraza iritira jer kalja ugled cele Srpske nacije… Mada to vas kao gane i ne tangira mnogo ali…

      0
      0
      Odgovori
  2. Napokon da se stvari nazovu pravim imenom! Citat sa pocetka teksta sve govori: „Zato su iz kluba iz Železnika pristupili kampanji kojom bi privukli što više navijača na ovaj meč i koliko-toliko popunili Kombank Arenu.“ Samo toliko…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter