0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DVOSTRUKI ARŠINI: Dinamo Kijev zbog tuče navijača kažnjen isto kao Partizan zbog zastave?! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.15 u 18:36

UEFA je donela presudu Dinamu iz Kijeva zbog upada navijača na teren i tuče sa pristalicama Gengana u meču Lige Evrope i ona je gotovo istovetna kao i ona izrečena Partizanu zbog parole na utakmici protiv Totenhema u istom takmičenju.

Dinamo će, kao i Partizan, biti kažnjen zatvaranjem jednog dela tribine u narednom evropskom duelu, a to će biti meč osmine finala Lige Evrope protiv Evertona. Partizan je tada morao da plati i kaznu od 40 hiljada evra, dok će Ukrajinci morati da izdvoje 30 hiljada više za kasu Evropske kuće fudbala.

Gotovo neverovatno izgleda ova odluka kada se pogledaju razlozi zbog kojih je do kazne došlo. Navijači Partizana jesu ‘prešli granicu’ transparentom na kojem je pisalo ‘Only Jews and pussies’, koji vređa navijače Totenhena, ali to nikako ne može da se poredi sa prestupom koji su napravili navijači kijevskog tima.

Oni su na meču protiv Gengana preskočili ogradu, ušli gotovo u teren i fizički napali malobrojne gostujuće navijače Gengana. Uostalom, evo kako je to izgledalo, pa sami donesite zaključak da li se ponovo radi o dvostrukim aršinima UEFA ili je presuda realna.

https://www.youtube.com/watch?v=6BX1__baiWw#t=127

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter