0
Evrokupovi

STIŽE KAZNA: UEFA pokrenula postupak protiv Ljajića

Objavljeno: 02.03.15 u 18:07

UEFA ne prašta i ne žmiri. Evropska fudbalska unija pokrenula je postupak protiv Adema Ljajića. Razlog tomje je njegovo ponašanja na utakmici sa Fejenordom, u šesnaestini finala Lige Evrope. 

Podsećamo, srpski fudbaler je proslavljajući drugi gol za ‘Vučicu’, u samom finišu drugog poluvremena , otrčao ka navijačima domaćeg tima koji su ga zasuli petardama. Pobedili su sa 2:1, 3:1 ukupnim rezultatom, a meč je obilovao incidentima.

Fejenord se, zbog ubacivanja pirotejnike na teren, tereti za lošu organizaciju utakmice, a Roma zbog kašnjenja na početak utakmice. Takođe, navijači holandskog tima su optuženi za rasističko ponašanje, pošto je na tribinama viđen veći broj gumenih banana, od kojih je jedna pogodila fudbalera Rome Žervinja.

Tu nije bio kraj, pošto je usledilo gađanje Ljajića i igrača koji su slavili sa njim petardama, da bi posle isključenja Mičela te Verdea navijači na teren ubacili veći broj petardi i raznih predmeta. Zbog problema sa navijačima, utakmica je bila prekinuta na 15 minuta, a policija je pre i posle utakmice uhapsila 42 osobe u Roterdamu, piše B92.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter