0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PARNI VALJAK MELJE: Košarkaši Partizana imaju jasan cilj!

Objavljeno: 02.03.15 u 17:46

Košarkaš Partizana Nikola Milutinov rekao je, posle pobede u večitom derbiju, da njegova ekipa ima šansu da osvoji drugo mesto u regionalnom takmičenju. 

Milutinov je naveo da je Partizan posle poraza od Crvene zvezde u Kupu Radivoja Koraća, motivisano ušao u meč u ABA ligi.

– Dodatni motiv bila su nam dva dosadašnja poraza od Zvezde, posebno onaj težak poraz u polufinalu Kupa. Sabrali smo se, ušli borbeno u meč i odigrali dobro, pre svega u odbrani – rekao je Milutinov, a prenosi Beta.

’Crno-beli’ su na tom meču uspeli da zaustave centra Zvezde Bobana Marjanovića na samo pet poena.

– U pripremi utakmice koncentrisali smo na Marjanovića i uspeli smo da ga zaustavimo –  dodao je Milutinov.

Partizan, koji je vezao 10 pobeda, tri kola pre kraja regularnog dela ima skor od 16 trijumfa i sedam poraza i treći je na tabeli, sa jednom pobedom manje od drugoplasirane Budućnosti, a jednom više od Cedevite, koja je četvrta.

– Sada imamo šansu i za drugo mesto na tabeli. Motiv je sada još veći jer želimo da vratimo Partizan tamo gde mu je mesto – u Evroligu“, rekao je Milutinov.

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu sa 77:63 u utakmici 23. kola Jadranske lige.

Partizan u naredom kolu gostuje Mega Leksu, a do kraja regularnog dela sezone u Jadranskoj ligi čekaju ga dueli protiv Zadra u Beogradu i Budućnosti u Podgorici.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter