15
Košarka

FOTO: STARSPORT

NOVI SKANDAL: Čović zabranio ‘Grobarima’ ulaz na finale Evrolige protiv Zvezde! (FOTO)

Objavljeno: 01.03.15 u 16:14

 U toku je finale kvalifikacionog turnira Evrolige za juniore između Partizana i Crvene zvezde, a ono što se dogodilo pre početka te utakmice ispred hale u Železniku moglo bi dodatno da pogorša stanje između naša dva najveća kluba.

 Prema informacijama koje stižu iz Železnika predsednik prvi čovek košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović naredio je da se navijači Partizana nikako ne puštaju u halu, o čemu svedoči i ovaj tvit, očigledno, jednog od pristalica crno-belih.

Sve to je uvertira u večerašnji derbi ABA lige i 235 ‘večiti derbi’ između Partizana i Crvene zvezde.

hotsport.rs

0
0
15 Komentara
  1. FMP je pustio Igokeu mada da se ja pitam ja bi na Covicevom mestu ih upropastio, posto nihova oholost i narcisoizam nema granica. Secam se da su koristili svaku priliku da oni nas upropasre a njihovi navijaci su se smejali i prizivali nam katanac. Sve se nekako vraca to je pokazala trojka Cedevite prosle godine kada ste izvisili za EL, sto je bio neki ekvivalent Kecmanovoj trojk protiv Cibone posto Dule zna da za uspehe njegovog kluba nije zasluzan samo sistem zato toliko i kuka

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter