0
Evropske lige

RASTE MU CENA: Znate li kolika je otkupna klauzula u ugovoru Adema Ljajića?

Objavljeno: 28.02.15 u 15:43

Da je virtuoz sa loptom, mađioničar na zelenom tepihu Adem Ljajić pokazao je mnogo puta, a ove sezone je u svoj fudbalski repertoar uneo i realizatorske sposobnosti, pa je u dosadašnjem toku sezone najbolji strelac Rome. Zato i ne treba da čudi kolika je otkupna klauzula u njegovom ugovoru sa rimskim klubom.

Svako ko želi da angažuje srpskog reprezentativca morao bi da izdvoji najmanje 25 miliona evra, stoji u Ljajićevom ugovoru, a prenosi italijanska štampa. Ipak, to nije maksimalna cifra, s obzirom da je juče engleski ‘San’ objavio da Mančester Siti sprema ponudu tešku 34 miliona evra za bivšeg fudbalera Partizana.

Adem Ljajić je iz Humske svojevremeno otišao kod Aleksa Fergusona u crveni deo Mančestera, a da mu je povratak u Englesku gotovo izvestan govori i interesovanje Liverpula za sjajnog plejmejkera. Čelnici rimske ‘Vučice’ shvataju da lako mogu izgubiti jednog od glavnih nosioca igre, pa su brže bolje ponudili igraču iz Novog Pazara novi ugovor, po kojem mu nude veću platu, ali i uslov da se iz ugovora izbriše pomenuta otkupna klauzula.

Roma je Ljajića dovela pre dve godine iz Fiorentine za 11 miliona evra, a timu iz Firence bi išlo 20 posto prihoda od narednog transfera, što svakako ne ide u prilog Rimljanima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter