0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NIKOLIĆ UZ LALATOVIĆA: Teren u Nišu je katastrofalan! Grobari su model pravih navijača

Objavljeno: 27.02.15 u 12:36

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je uoči meča protiv Radničkog iz Niša da je ekipa veoma motivisana kako bi se iskupila za kiks protiv Voždovca (3:3) na početku prolećnog dela sezone. 

– Radnički iz Niša je najviše promenio igrača u Superligi, snažna su i iskusna ekipa, posebno opasna prilikom prekida, što je pokazala u ponedeljak na meču protiv Zvezde. Nemamo lak zadatak, ali imamo puno samopouzdanja i vere kako bismo utakmicu protiv Voždovca, koja je bila puna nesrećnih okolnosti, prebrodili i osvojili nova tri boda u nastavku borbe za titulu – rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu Partizana, a prenosi Tanjug. 

On je takođe dodao da bi protiv Nišlija konačno mogao da debituje Slovenac Gregor Balažic.

– Jedan nesrećan dan ne može da poremeti tim, koji sam pravio dva meseca, odgovornost je na treneru, a igrači odgovoraju njemu. Imamo 14, 15 fudbalera koji ozbiljno konkurišu za mesto u startnoj postavi. Poznato je da nikada ne oktrivam sastav, ali možda je vreme da Balažic debituje – rekao je Nikolić. 

Nikolić se osvrnuo na meč Radničkog, koji je u Nišu odigrao nerešeno (0:0) protiv Crvene zvezde.

– Moramo da budemo realni, teren je bio katastrofalan, što odgovora timu koji se brani. Imam razumevanje za trenera najvećeg rivala, kada neko kaže da je teren isti za obe ekipe, onda se nije ozbiljno bavio fudbalom. I naš teren je bio u lošem stanju, ali to ne sme da bude alibi. Tražićemo neki dugi način da matiramo Radnički, a to neće biti duge lopte – rekao je Nikolić, koji se za kraj zahvalio Grobarima na podršci na poslednjem treningu. 

– Drago mi je što su se okupili i pružili podršku ekipi u borbi za titulu. Hvala im na tome, mnogo znači igračima, to je model kako treba da se ponašaju navijači – zaključio je Nikolić.

Utakmica Partizan – Radnički Niš na programu je u subotu u 17 sati. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter