0
Evropske lige

NOVI LJUBIMAC NAVIJAČA: ‘Na sredini našeg terena – Matić!’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.02.15 u 16:51

Nemanja Matić kupio je navijače Čelsija svojom fanatičnom borbom i pametnom igrom na sredini terena, pa su ga mnogi proglasili za najboljeg igrača u Evropi na svojoj poziciji. A navijačima Čelsija je itekako prirastao za srce, pogotovo posle incidenta na meču sa Barnlijem prethodnog vikenda.

Na tom meču fudbaler Barnlija Barns je pogibeljno startovao na Matića, čime je mogao da okonča karijeru srpskog reprezentativca. Srećom, Nemanjina noga je izdržala, ali njegovi živci nisu, pa je ustao sa zemlje i poleteo ka Barnsu i oborio ga na zemlju. Barns je, nevinašce, prošao bez ikakve opomene, a Matić dobio crveni karton i tri meča suspenzije, koja je kasnije razumnom odlukom Fudbalske asocijacije Engleske smanjena na dve utakmice.

To kao da je bila inicijalna kapisla da navijači ‘Plavaca’ još više vinu Nemanju Matića u nebo, tako da je u plavom delu Londona sve popularnija obrada pesme ‘Our House’ grupe ‘Madness’.

https://www.youtube.com/watch?v=o9OPFvhFq0c#t=101

‘Matić, na sredini našeg terena’ ori se sa tribina ‘Stamford Bridža’ na svakom meču, a Matiću se usne razviju u osmeh.

– Hvala navijačima na njihovoj podršci. To mi daje snagu na utakmicama, daje mi dodatnu motivaciju da im se odužim dobrim igrama, golovima i asistencijama – kaže Nemanja Matić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter