0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIKOLIĆ: Ne očekujte da dajemo po četiri ili pet golova po meču!

Objavljeno: 25.02.15 u 13:51

Trener Partizana Marko Nikolić svestan je da njegovoj ekipi predstoji velika borba za titulu i otkriva pojedine probleme koji su izašli na površinu na utakmici protiv Voždovca.  

Iako su iz ekipe otišli najbolji strelci Petar Škuletić i Danko Lazović, Partizan je postigao tri gola, ali je isto toliko i primio, pa rezultat 3:3 nije pozitivan za Marka Nikolića.

– Ako je neko mislio da se prvenstvo rešava i osvaja titula u 16. kolu, taj je u velikoj zabludi. Još mnogo borbe je ispred nas, mnogo bodova u igri i za sve njih moramo da se izborimo velikom mukom – rekao je Nikolić, a prenosi Sport. 

On je potom analizirao igru svog tima protiv Voždovca.

– Nismo zadovoljni rezultatom jer smo izgubili dva boda na domaćem terenu. Bio je to veoma čudan meč, imali smo više od 20 udaraca ka golu Voždovca, 15 kornera, postigli tri gola. Sa druge strane, primali smo golove kao u omladinskoj školi, što je stvar neke želje, ’krvi’ na terenu, energije. Nije trebalo da se srlja prilikom vođstva 2:1, da se pošto-poto traži treći gol. Onda nas je i lopta kaznila, iz dva odbitka, iz dva bloka je otišla u kontra rotaciju i odbila se tamo gde nismo želeli. Trećem golu je prethodila serija grešaka, od lošeg ispucavanja, odigravnja petom, nismo napravili ni prekršaj na 45 metara od gola. Centralni defanzivci nisu bili na nivou, ali je ključ odbrana celog tima, koja nije bila na pravom nivou – istakao je Nikolić

Trener Partizana takođe je istakao da ga ne raduje kiks Zvezde u Nišu.

– Ima još mnogo da se igra, iako se nekada stvaraju tenzija i nervoza da se sve odmah dešava, ali neću to da dozvolim. Jer, moramo da odigramo još 14 mečeva da bismo osvojili trofej. Miran sam i pored minulog remija, iako su očekivanja da opet postižemo po četiri, pet golova po meču. Ali ćemo dati sve od sebe da nađemo pravi recept za igru i pokažemo to već u subotu sa Radničkim iz Niša – zaključio je Nikolić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter