7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SPEKTAKL: Partizan protiv legendi Partizana za pomoć košarkaškom klubu?

Objavljeno: 24.02.15 u 20:54

Po nezvaničnim informacijama u hali Pionir biće održan revijalni košarkaški meč u kome će snage da odmere sadašnji igrači Partizana i legende kluba, a sav prihod od ulaznica biće pomoć košarkaškoj sekciji koja se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji.

Utakmica bi trebalo da bude odigrana 11. marta u Pioniru, a cena ulaznice biće 600 dinara tribine, 1000 parter i 1500 dinara loža. Pored legendi Partizana i sadašnjih prvotimaca u revijalnoj večeru učešće će uzeti i poznati Grobari, glumci i muzičari kojima je crno-bela boja na srcu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Poruka za ovog ,,grobara“ sto kaze ,,kakvi smo to mi grobari“….ne seri i ne lazi,a kao prvo kakvi smo,takvi smo..ti sigurno nisi jedan od nas.

    0
    0
    Odgovori
  2. kakvi smo mi grobari, pa na svaku utakmicu se ulazi na ulaz C za džabe ko želi, a sad glumimo neki moral da pomognemo klubu…što nismo plaćali prošle godine u areni nego su rošavi i ekipa delili karte ispred hale…sramno, ovo nam ne treba nikako…a i skupo je…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter