9
Košarka

FOTO: STARSPORT

ODLAZI: Bobi Marjanović napušta Zvezdu

Objavljeno: 23.02.15 u 19:22

Zanimljivo je da se samo nekoliko sati nakon medijskog prepucavanja Nebojše Čovića i Miška Ražnatovića pojavila informacija da će najbolji igrač Crvene zvezde Boban Marjanović (menadžer mu je prvi čovek Mega Leksa) na kraju ove sezone napustiti crveno-bele redove i pojačati ni manje ni više nego Barselonu.

Naime, kako prenosi portal Sportando katalonski velikan u Marjanoviću vidi zamenu za Tibora Plajsa koji nije opravdao očekivanja što svakako nije slučaj sa srpskim centrom koji ove sezone u Evroligi prosečno beleži 15,8 poena i 9,9 skokova.

Crvena zvezda praktično nema način da zadrži Marjanovića kojem na kraju ove sezone ističe ugovor sa klubom pa će praktično biti slobodan u izboru nove sredine.

Iz Barselone najavljuju da bi Marjanović mogao da bude „novi Džastin Doelman“ upoređujući situaciju od prošle godine kada je Amerikanac angažovan već tokom sezone.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
9 Komentara
  1. pa neka ide dobar je on igrac ,a u barseloni ce biti jos bolji,i srbija ce imati jakog centra na narednom evropskom prvenstvu

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupetaj indisponirani grobaru..Bobi i nije neka klasa,osim visine i nije nesto nevidjeno.igra staromodnu kosarku kao pre 40 godina.Zamenice ga GAGIC,kome je zvezda u srcu…

      0
      0
      Odgovori
      • Naravno, klasična ciganska retorika… Dok je tu igra najbolje na svetu i carina je, čim se pročulo da odlazi, nije neka klasa i rupa je… Zato će kod vas da igraju samo oni kojima su novčanice u srcu! 😉 A od srca vam želim da vam Gagić dođe i igra centra! Daće bog!

        0
        0
        Odgovori
  2. šta čovke ima da lupa pa da mu je miško zabranio dovođenje bobija nebi tu bili gde jesu sada kad im on ode bit će opet masina za mlevenje mesa ekipama on im je 70% tima.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter