0
Evropske lige

MANĆINI O SUKOBU SA SRBINOM: Vidić neće više igrati!

Objavljeno: 23.02.15 u 11:44

Srpski fudbaler Nemanja Vidić i trener Intera Roberto Manćini sukobili su se prošlog četvrtka na meču Lige Evrope protiv Seltika, jer se naš internacionalac presporo spremao da uđe u igru.

– Od Vidića sam tražio da se što pre zagreje kako bi ušao na teren, a on je iza gola krenuo laganim koracima, što je me strašno iznerviralo. Dok sam ja na klupi Intera, on više neće dobijati šansu, i o tome sam obavestio čelnike kluba – rekao je Manćini i dodao:

– On je prvo presporo nameštao kostobrane, a onda polako odšetao do mesta predviđenog za zagrevanje rezervnih fudbalera, što me je strašno iznerviralo. Odlučio sam da ga vratim na klupu i nisam hteo da izvršim izmenu. Preko nekih stvari ne mogu da pređem i stvarno mi nije jasno ponašanje tako iskusnog igrača u trenutku kad je trebalo da zameni Ranokiju zbog povrede u Glazgovu.

Nemanja Vidić je sada i definitivno na izlaznim vratima stadiona „Đuzepe Meaca“, a od ponuda na stolu ima za sada samo UAE i „šuška“ se o Sampdoriji.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter