0
Košarka

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ: Poraz boli, ali smo nešto naučili

Objavljeno: 22.02.15 u 00:25

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević čestitao je večitom rivalu na pobedi.

– Više su prikazali i zasluženo idu u finale. Mi moramo sa više karaktera i pameti da igramo utakmice koje nam predstoje i na taj način da smo iz ovog poraza, koji boli, naučili nešto i napredovali, rekao je Vujošević, piše Tanjug.

On se osvrnuo na propuštene prilike Partizana, koji je u dva navrata u drugom poluvremenu bio u prilici da se vrati u meč.

– Ne mogu da kažem da je ispoštovan taktički plan večeras. Iz prevelike želje bilo je i slabe artikulacije, u momentima kada smo imali priliku da se u potpunosti vratimo pokazali smo najmanje strpljenje i nismo delovali kao pametan tim, sa dobrom selekcijom šuta. Deo toga izazvano je čvrstom odbranom protivnika, ocenio je Vujošević.

Novinare je zanimala težina povrede Eda Murića, koji je u finišu meča iskrenuo skočni zglob.

– On se protiv Zvezde tradicionalno povređuje. Mislim da je manje opasno nego prošli put, u pitanju je skočni zglob, rekao je Vujošević.

Kapiten crno-belih Dragan Milosavljević preuzeo je na sebe krivicu za poraz od Zvezde.

– Nismo dobro ušli u meč, nismo kontrolisali skok. Najveći deo krivice je moj, nisam dobro igrao u odbrani i u napadu. Okrećemo se narednim mečevima, sledeća utakmica izuzetno je važna za nastavak sezone, rekao je Milosavljević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter