0
Evropske lige

SERIJA A: Bodovi za Milan i Lacio, novi kiks Rome (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.15 u 17:27

Roma je u 24. kolu italijanske Serije A možda i definitivno izgubila sve šanse da se uključi sa Juventusom u trku za ‘Skudeto’, pošto je još jednom kiksnula, ovog puta na gostovanju Veroni bilo je samo 1:1. Na pobednički kolosek vratio se Milan pobedom nad Ćezenom od 2:0, a slavio je i Lacio nad Palermom 2:1.

Četvrti put u poslednjih pet utakmica Roma je igrala samo nerešeno, ovog puta dva boda otkinula im je Verona, iako su Rimljani poveli u 26. minutu preko kapitena Frančeska Totija. Ipak, rezultat je poravnat samo 12 minuta kasnije i to autogolom Seidu Kejte. Ispostavilo se da je već tada postavljen konačan rezultat, pa se može reći da je Roma danas potvrdila reči svog trenera Rudi Garsije koji je juče izjavio da će se njegov tim boriti za drugo, a ne za prvo mesto.

https://www.youtube.com/watch?v=gDVh26rQJQU

I u duelu Lacija sa Palermom bilo je veoma zanimljivo, gosti su poveli u 26. minutu preko Dibale posle velike greške odbrane Lacija, ali je Stefano Mauri izjednačio samo sedam minuta kasnije. Usledili su napadi domaćih, ali je delovalo kao u meču između Verone i Rome da će rezultat ostati 1:1. Da ne bude tako pobrinuo se Antonio Kandreva fanatastičnim pogotkom u 78. minutu, donevši ‘nebesko plavima’ nova tri boda, veoma važna u borbi za Evropu.

https://www.youtube.com/watch?v=F848NSyBFH0

Milan se vratio na pobednički kolosek, a pobeđena je Ćezena sa 2:0. Strelci za ‘roso-nere’ bili su Bonaventura u 22. i Pazini iz penala u 90. minutu. Najubedljiviju pobedu dana zabeležio je Empoli i to nad Kjevom od 3:0. Uz podsećanje da je meč između Parme i Udinezea otkazan zbog najverovatnijeg istupanja Parme iz Serije A.

Serija A, 24. kolo:
Juventus – Atlanta 2:1 (2:1)
(Ljorente 39, Pirlo 45 – Miljačo 25)

Subota:
Sampdorija – Đenova – odloženo zbog kiše

Nedelja:
Milan – Ćezena 2:0 (1:0)
(Bonaventura 22, Pacini p. 90)

Empoli – Kjevo 3:0 (1:0)
(Rugani 22, Makarone 46, 67)

Lacio – Palermo 2:1 (1:1)
(Mauri 33, Kandreva 78 – Dibala 26)

Verona – Roma 1:1 (1:1)
(Kejta a.g. 38 – Toti 26)

20:45 Fiorentina – Torino

odloženo Parma – Udineze

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter