0
Košarka

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Kada pobedimo Partizan zadovoljstvo je uvek prisutno

Objavljeno: 22.02.15 u 00:24

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede nad Partizanom (76:67) u polufinalu Kupa Radivoja Koraća da je njegov tim zasluženo izborio plasman u finale.

– Dobro smo otvorili meč. Stekli smo veliku prednost, nakon toga Partizan se vratio, stvari su se dešavale dobro po nas do tehničke greške Kalinića. Uspeli smo u bitnim trencuima da pronađemo najbolje rešenje i pored dobre odbrane, budemo sigurni u napadu. Bili smo u napadu strpljivi uprkos oscilacijama, koje su nas uvele u probleme, rekao je Radonjić na konferenciji za medije u dvorani Čair, prenosi agencija Tanjug.

On je dodao da ekipa što pre mora da zaboravi na meč sa Partizanom i okrene se sutrašnjem finalu.

– Savladali smo Partizan, to je uvek velika stvar za nas, ali u ovom trenutku razmišljamo o finalu, čeka nas meč protiv Mege, koja ima dobar i talentovan sastav. Zadovoljstvo pobede protiv Partizana uvek je prisutno, ali moramo sve da zaboravimo i okrenemo se meču protiv Mege. Nadam se da ćemo pobediti i odbraniti trofej, kazao je Radonjić.

Strelac 15 poena, možda i ključnih tri kada je Partizan stizao Zvezdu, Jaka Blažič, rekao je da je odbrana presudila pobednika meča.

– Ima još jedna utakmica, biće teško, igrali smo protiv Mege ove godine i pobedili. Izdržali smo pritisak do kraja i zasluženo pobedili. Odbrana je presudila meč, bili smo agresivni, zaustavili smo sve njihove igrače, osim Mačvana, konstatovao je Blažič.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter