0
Domaći fudbal

NASTAVLJA SE JSL: Partizan s Voždovcem, bivši miljenik Grobara proziva crno-bele

Objavljeno: 21.02.15 u 10:07

Nakon dugotrajne pauze, bubamara će se konačno zakotrljati Superligaškim terenima.

Svakako, u centru pažnje biće utakmica koja će danas od 16:00 sati biti na repetroaru na stadionu FK Partizan u Humskoj, između domaćeg Partizana i gostujućeg Voždovca.

Zanimljivo, ova dva tima bili su aktivni učesnici jednog od najzanimljivih transfera na domaćoj sceni, pošto se Stefan Babović iz „Zmajeva“ vratio među crno-belu porodicu.

Upravo Babović bio je jedan od najbolje ocenjenih igrača prvog dela JSL. Takođe, ovaj meč biće zanimljiv i zbog Obiore Odite, sadašnjeg centarfora Voždovca i bivšeg igrača Parizana. Upravo je Nigerijac verbalno pripretio bivšem klubu.

– Ime protivnika nije važno. U svaki meč ulazim sa željom da dam gol. Ako uđem u dobru priliku, verujem da ću ga i dati. Činjenica da sam ranije igrao za Partizan nema nikakav uticaj, osećam se isto kao i obično. Nisu oni Real Madrid – kazao je Odita.

Uprkos ovim rečima Nigerijca, u taboru crno-belih jedva čekaju početak meča. Barem tako tvrdi trener Nikolić:

– Jedva čekamo da počne! Siguran sam da će publika uživati u fudbalu koji je i jesenas igrao Partizan. Prvo kolo je uvek teško, uloga favorita ne igra posebnu ulogu. Želimo da probijemo led i borbenošću do gornjih granica osvojimo tri boda – jasan je trener Marko Nikolić.

Ko će imati više sreće i znanja, saznaćemo za nekoliko sati, a Vi među prvima uz Hotsport…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter