0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NIKOLIĆ PRED START PRVENSTVA: Nije nam samo Zvezda rival, teren će pokazati istinu!

Objavljeno: 20.02.15 u 12:54

Trener lidera na tabeli Superlige Srbije Marko Nikolić rekao je na konferenciji za medije povodom početka prolećnog dela sezone da je prvenstvo dugo i da će se prava istina pokazati na terenu.

Partizan u uvodnoj utakmici prolećnog dela sezone dočekuje Voždovac, a trener crno-belih rekao je da još ništa nije gotovo i najavio veliku borbu za titulu do kraja prvenstva, i to ne samo sa Crvenom zvezdom.

– Prvo kolo je posebno teško, uloga favorita ne mora ništa da znači. Tri boda su nam od velike važnosti i želimo da probijemo led. Prvenstvo će biti dugo i neizvesno, a Crvena zvezda nam nije jedini rival za titulu, tu su još Vojvodina i Čukarički – podsetio je Marko Nikolić, koji zbog kazne izrečene od strane Disciplinske komisije FSS-a neće predvoditi ekipu u prva tri meča, a menjaće ga pomoćnik Zvonko Varga.

– Imam ogromno poverenje u pomoćnog trenera Zvonka Vargu, gospodina kakav se retko sreće u našem fudbalu. On je legenda kluba, ljubimac navijača, ima veliki kvalitet. Kazna izrečena meni je potpuno nerazumna, ponavlja se scenario iz prethodnih godina. Organizator utakmice je kažnjen zato što su nas gađali, ali kažnjen sam i ja – rekao je šef stručnog štaba Partizana.

Utakmica protiv Voždovca igra se u subotu od 16 časova na stadionu u Humskoj, a Nikolić upozorava na kvalitete ekipe Voždovca.

– Voždovac je imao ekipu od prvog dana priprema, za razliku od nas. Finansijski su stabilni, znali su da iznenade najveće klubove. Predvode ih Odita, Sikimić i Škerjanc – poziva na oprez Nikolić i dodaje:

– Spremali smo se, videćemo kako će sve to da izgleda, ali mi ne treba da nadomestimo samo odlaske Lazovića i Škuletića, nego i Stankovića i Vulićevića. Ubeđen sam da to možemo, ali istinu će pokazati teren – zaključio je Marko Nikolilć.

Posle polovine takmičenja u Jelen Superligi Partizan je ubedljivo prvi na tabeli sa 38 bodova, šest više od Crvene zvezde, a Voždovac zauzima 12. mesto na tabeli sa 16 osvojenih bodova, samo tri više od zone ispadanja.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter