34
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BEZ MILOSTI: Zvezda neće „pustiti“ Partizan u ABA ligi

Objavljeno: 17.02.15 u 09:08

Lopta ne staje, 22. kolo ABA lige je minulog vikenda ostalo iz nas, a na vrata već kuca i – 23. kolo regionalnog košarkaškog takmičenja.

A ono će svim ljubiteljima magične igre pod obručima doneti i okršaj najljućih srpskih rivala, Crvene zvezde i Partizana. Crveno-beli su, praktično, svoj posao u regularnom delu sezone završili betoniravši prvo mesto.

Međutim, crno-beli, koji nisu počeli sjajno, nalaze se na četvrtoj poziciji. Pobeda bih ih odvela do trećeg mesta, one pozicije koja garantuje da se srpski klubovi neće susresti u polufinalu, a time i daje nadu da bi dva najveća srpska kluba mogla naredne godine da se nađu u Evroligi.

Međutim, od lake predaje tima sa Malog Kalemegdana nema ništa. Iz Crvene zvezde kažu da nisu spremni na kalkulacije i da će utakmicu sa Partizanom odraditi maksimalno baš kao i svaki meč do sada:- Nećemo da pustimo Partizan. Uvek igramo pošteno i idemo na pobedu bez obzira na to ko nam je rival – poručili su iz Crvene zvezde, prenosi Kurir.

Večiti derbi je na programu 1. marta sa početkom u 19:00 sati.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

34 Komentara

  1. Da su Hrvati u vrhu tabele sve bi uradili da nas izbace iz Evrolige. Kad vec mozemo zasto ne bi bar omogucili da se oba Srpska kluba bore da udju u Evroligu a ne samo jedan????

    0
    0
    Odgovori
  2. Хахахахахахахахаха…Они некога да пуштају 🙂 Па није Партизан тамо неки Тамиш, клошари једни!!!
    Има да вам се укењамо у животе! Узалуд труд, џаба вам све..14

    0
    0
    Odgovori
  3. Pobedicemo vas i kao fmp i kao reflex i kao crvena zvezda,moze nam se a vama grobarima ostaje da polemisete ko smo mi i kako se zovemo posto od muke ne znate sta da radite,kukate kao neke tetke na svaki pomen zvezde,kako vas bre nije sramota tetkice.

    0
    0
    Odgovori
    • Moglo vam se i prethodnih 16 godina… paćenici.
      Cele sezone nešto pretite, na kraju ste u mišjim rupama od kraja juna do sredine oktobra, tako će biti i sada jer ste samo mali FMP, klub bez istorije, tradicije, imena i sa rentiranim navijačima.

      0
      0
      Odgovori
  4. Dva nagradna pitanja za grobare:

    1. Kako se zove klub koji je prosle godine izbacio Partizan iz Kupa?

    2. Kako se zove klub koji je prosle godine osvojio kup?

    Toliko od mene za sada. Ako vam ni posle ovih odgovora stvari ne budu jasne, slede dalja pojasnjenja.

    0
    0
    Odgovori
    • 1. Radnicki-Fmp (Novi Sad i Zeleznik)
      2. CZV Telekom (Novo ime bivseg Fmp-a, Reflexa…)
      Ovo su cinjenice, sli necu ti kvariti ugodjaj ako zivis u pudlinim lazima…

      0
      0
      Odgovori
    • 1. Klub se zove Radnički Basket, od pre dve sezone promenio ime u Radnički FMP, pa onda samo FMP
      2. Klub se zove FMP, 2011. godine promenio ime u Crvena Zvezda Beograd, kasnije Crvena Zvezda Diva da bi danas bio Crvena Zvezda Telekom.
      2016. godine u avgustu mesecu ističe 5 godina prava zakupa FMP-a na obeležja Crvene Zvezde, kada bi prava Zvezda trebala da se odmrzne.
      Ako ti nešto nije jasno slobodno pitaj, da ti se pojasni.

      0
      0
      Odgovori
  5. ma bolje da idu nasi klubovi,ja sam zvezdaš ali nikada neću navijati za strani klub ako igra protiv Partizana.Srbija iznad svih.

    0
    0
    Odgovori
  6. Kako lupaju novinari. Niko ne treba da pušta Partizan, pogotovo ne CZ. Biće Partizan drugi i u polufinalu igra sa Cedevitom. U finalu sa CZ, pa šta bude, poenta je da imamo 2 tima u EL. Ja lično mislim da nikod u ligi ne može da igra sa Partizano na 3 dobijene pa ni CZ.

    0
    0
    Odgovori
    • Na tvojih 1989 ja mogu da kažem 1970 kad se već tako potpisuješ,a o ovim teofejima mislim da je stvarno glupo da govorimo,prvenstvima,ABA ligama,kupovima,kupu šampiona,tadašnjim kupovima Radivoja Koraća,fajnal forovima,Top 16,Top 8…smešni ste cigančići,jer da niste smešni bili bi žalosni,a i to smo vam dali mi-da budete smešni,a ne ovo drugo…

      0
      0
      Odgovori
  7. Kako novinari pisu , ispada kao da partizan moli zvezdu da ih pusti :)) pa mi cemo razbiti zvezdu jer smo bolji i 9000 grobara ce urlati .. mislite o tome !!!

    0
    0
    Odgovori
  8. Alo,postena Srbijo,KK DRUGa LIGO,a kad cete pre ispasti u drugu Ligu kad postojite par godina?!Ti ne samo da si „posten“ ,nego si i „pglu“… 🙂

    0
    0
    Odgovori
    • Tvojoj bolesti i kompleksima stvarno nema kraja,a i načitanosti i fondu reči.
      Bar uzmi promeni malo tekst,a ne sve u jedno ko pijana ćurka.
      Da imaš išta u toj neinteligentnoj glavi shvatio bi posle stotina ovakvih komentara da lupetaš,svesno ili nesvesno.
      Ovaj klub o kom pričaš,nije taj koji nikad nije ispadao iz prve lige…taj više ne postoji slepče,a nikad više nisam siguran nego ove godine da nećete imati ni jedan trofej pa ni Kup koji vam je jedini teofej u poslednjih 15 godina,tj dva trofeja(kupa) od mogućih 45.

      0
      0
      Odgovori
  9. Sigurno da ce nas pustiti, ali samo da bi nas izbegli u polufinalu. Vise nas se plase i od Cedevite i Cibone, godine frustracija su to ucinile. Partizan sampion.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter