4
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

DRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI: Dok sam ja bio u Zvezdi igrači su dobijali plate!

Objavljeno: 16.02.15 u 11:20

U intervjuu koji je dao za Blic Dragan Stojković Piksi se osvrnuo i na stanje u Crvenoj zvezdi.

Peta Zvezdina zvezda je istakla da godinu dana nije bio na stadionu „Rajko Mitić“ i da ga niko iz kluba nije zvao.

– Godinu dana. Nemam kontakt sa Crvenom zvezdom. Ne zovem i ne zovu me. Žao mi je zbog stanja u kojem se klub nalazi. Kada sam bio predsednik, osvajali smo trofeje, isplaćivali plate igračima. Posle su me optužili da sam rasprodao tim. Treba pitati i te igrače da li su hteli da ostanu. Politika je bila takva da mora da se preživi. Umesto zadovoljstva, na čelu Zvezde sam svaki dan imao stres, nervozu, krpljenje rupa. Osećao sam kao da golim tabanima hodam po vreloj plotni – rekao je Piksi i dodao:

– Pogodila su me neka dešavanja, čovek sam od krvi i mesa, nisam neke stvari zaslužio. Kad je Mihajlović bio selektor, pitao sam da dođem u Pazovu, video sportski centar, popio kafu. Ne želim da smetam.

hotsport.rs

0
0
4 Komentara
  1. Odakle ti pravo da ti govoriš ko je poželja a ko nije!
    Radi takvih kao ti urušavase ova napaćena Crvena Zvezda

    0
    0
    Odgovori
  2. Terzic da tera sve sadasnje igrace da treniraju od 6 ujutru nece stvoriti takvog znalca kao sto je bio PIKSI.Zvezdasi po Terzicu treba da zaborave koje legende su nosile Zvezdin dres.Sad su najbolji oni koji igraju za tanjir pasulja,a da li je legendi OFK BEOGRADA smela da kasni plata i da li je on igrao za dzabe.kao kapiten OFK-e?

    0
    0
    Odgovori
  3. Daleko ti lepa kuća… Ti najbolje znas sta si uradio, koga si ostavio. Nije ti mesto na stadionu „Rajko Mitić“, nepozeljan si. Uostalom to i sam znas. Unistio si Zvezdu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter