0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VUJOŠEVIĆ O POVREDI MILUTINOVA: Nije ozbiljno…

Objavljeno: 14.02.15 u 20:01

Ubedljiva pobeda nad Cibonom u meču 22. kola ABA lige nažalost nije najvažnija vest iz Zagreba već je to povreda startnog centra crno-belih Nikole Milutinova.

Mladi košarkaš je sredinom trećeg perioda izašao iz igre i više se nije vraćao na parket, a zbog čega pojasnio je trener PArtizana Duško Vujošević.

– Došlo je do istegnuća mišića, nije ni koleno ni zglob. Mislim da nije ništa ozbiljno, mada nije trebalo ni to da se desi, rekao je iskusni stručnjak posle meča.

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Mondo Milutinov je povredio mišić kvadricepsa i za sada nije poznato da li će biti spreman za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća koji se od četvrtka do nedelje igra u Nišu.

Podsećamo da je nakon odlaska Đorđa Gagića Milutinov ostao jedini koliko toliko iskusniji centar u redovima srpskog šampiona i da je u međuvremenu angažovan Božo Đumić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter