2
Domaći fudbal

ISTORIJA: Partizan potpisao petogodišnji ugovor sa 15-godišnjim detetom

Objavljeno: 14.02.15 u 10:43

Ekipu Partizana u foto-finišu prelaznog roka napustio je tandem najboljih strelaca Jelen Superlige Srbije: Danko Lazović i Petar Škuletić. Čelnici kluba pokušali su ekspresno da reaguju, da pronađu odgovarajuću zamenu, ali…

Umesto iskusnog napadača, ekipa Partizana ispisala je novo poglavlje svoje istorije pošto je potpisala ugovor sa 15-godišnjim detetom, mladim i talentovanim Dušanom Vlahovićem, koji je na taj način postao najmlađi profesionalac u istoriji kluba iz Humske!

Kako piše Sportski žurnal, Vlahović je uz prisustvo roditelja stavio potpis na petogodišnji ugovor sa crno-belima i tako postao najmlađi fudbaler u istoriji kluba koji je potpisao profesionalni ugovor budući da ima tek 15 godina.

Ovaj napadač koji bi po svojim godinama trebao da nastupa za kadete je na 15 utakmica postigao 23 gola što je primoralo čelnike Partizana da razmisle o njegovoj budućnosti kako ne bi, kao mnogi prethodnici, bez dinara obeštećenja mirno otplovio iz Partizana u koji je stigao tri sezone iz zemunske Altine.

Ipak, Vlahović se neće odmah priključiti prvom timu već će ostati u mlađim kategorijama.

Potsedimo, kao zamenu za Lazovića i Škuletića, crno-beli su pokušali da angažuju Daudu, Đorđevića i Omarua, a spominjao se i povratak Klea.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter