4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

HAOS U NAJAVI: Delije stigle u Atinu? (FOTO)

Objavljeno: 11.02.15 u 20:37

Molba Košarkaškog kluba Crvena zvezda upućena navijačima da ne putuju u Atinu na meč Evrolige protiv Panatinaikosa, pošto je grčki klub odbio predlog o razmeni ulaznica, nije urodio plodom.

Naime, kako prenose pojedini grčki mediji veća grupa navijača kluba iz Beograda već je stigla u glavni grad Grčke i to je jasno pokazala grafitima napisanim preko već postojećih koji su delo pristalica Panatinaikosa i koji se nalaze na stadionu fudbalskog kluba.

delije-pao-atina

Grčka Gazeta takođe objavljuje da je u Atinu već stiglo oko 200 Delija i to u privatnoj režiji, autobusima i avionom, kao i da oni nemaju ulaznice za meč koji je na programu u petak od 20.45 sati.

Međutim, pojedini navijači Crvene zvezde tokom dana su na društvenim mrežama postavljali fotografije sa ulaznicama za navedeni meč što samo može da znači da su ih kupili u slobodnoj prodaji ili su imali pomoć svojih prijatelja – navijača Olimpijakosa.

Podsećamo da je prošle godine uoči duela dva tima došlo do nereda u Atini i da bi u slučaju da se nešto slično ponovi u naredna dva dana Crvena zvezda pretrpela žestoke sankcije pogotovo jer je na udaru ULEB-a nakon svega što se desilo u Istanbulu 21. novembra prošle godine.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter