3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ: Svi igrači su na prodaju

Objavljeno: 07.02.15 u 10:41

Direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da klub sa stadiona „Rajko Mitić“ tokom zimskog prelaznog roka nije potrošio niti jedan jedini dinar na ime obeštećenja za angažman novih igrača.

Kao što je poznato, Crvenu zvezdu su redom pojačali: Aleksandar Luković, Dušan Anđelković, Miloš Cvetković, Saša Stojanović, Džošua Parker, Gbolahan Salami i Petar Orlandić.

– Armija naših navijača mora da zna da nismo ponovo platili ni dinar za obeštećenja. Dovodili smo igrače da rizik bude minimalan kada su u pitanju stranci, a Parker i Salami moraju da se potvrde ako žele posle kraja sezone da ostanu u klubu. Zagovornik sam teze da internacionalci moraju da prave razliku u odnosu na domaće igrače. Ukoliko to ne bude slučaj, za nas je u ovakvim angažmanima rizik minimalan, pošto plata nije visoka – rekao je Terzić.

Driketor crveno-belih je dodao i da je posao oko domaće licence pri kraju i da će Zvezda moći da registruje pojačanja.

– Ostale su sitnice da se izmire, za nekoliko dana, pa se nadam da će ovih sedam igrača dobiti priliku da brane boje od starta drugog dela sezone”, naglasio je Terzić, koji je dodao da veruje da Zvezda ove godine neće ostati kratka za pravo nastupa u Evropi i da se radi i na rešavanju tog problema – poručio je Terzić.

Istaknuti funkcioner tima iz Ljutice Bogdana naglasio je da su u crveno-belom timu svi igrači na prodaju.

– Uz iskusne asove, gurati mlade i napraviti tim koji može da se zadrži. Za sada su svi na prodaju ukoliko dođe zadovoljavajuća ponuda, zbog opstanka kluba. Jer, nama je za šest meseci stiglo za naplatu, sa presudama bez žalbi, oko tri miliona evra – zaključuje Terzić.

0
0
3 Komentara
  1. kako vas nije sram za takvo izražavanje ,čudi me redakcija da pušta takve komentare i dozvoljava nečije gluposti .ovo je prešlo sve mere tolerancije ! pozdrav „grobar“ !

    0
    0
    Odgovori
  2. Ето нама „новог ФМП-а“ ,а вала и још једне нове „реформе“ за Премијера!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter