6
Evroliga

FOTO:STARSPORT

RADONJIĆ: Da smo ubacili samo jednu trojku, pobedili bi!

Objavljeno: 05.02.15 u 23:10

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić zahvalio se navijačima što su još jednom u velikom broju došli da podrže njegov tim i rekao da bi ishod bio drugačiji da su crveno-beli ubacili makar jedan šut izvan linije 6,75.

Crvena zvezda je večeras šutirala očajnih 0/19 za tri poena, a da je samo jedan šut prošao kroz mrežicu, čak i onaj poslednji Markusa Vilijamsa, Zvezda bi pobedila. Toga je svestan i Dejan Radonjić.

– Šut je bio kakav jeste, sigurno je da bismo uz neku pogođenu trojku lakše igrali, da bismo imali manje grešaka i možda bi rezultat bio drugačiji. Danas je bilo loše, sledeći put će biti bolji šut. Kao što je prošli put bio dobar šut – istakao je Radonjić na konferenciji za novinare posle meča.

– Nismo uspeli da naše veliko požrtvovanje materijalizujemo, a Žalgiris je pritom stekao samopouzdanje na samom početku, što je jako važno kada igrate kao gosti, i to pred navijačima kao što su naši. A borili smo se, imali smo 17 skokova u napadu, što jasno govori o ogromnoj želji, bilo je tu i 17 izgubljenih lopti Žalgirisa. Uz šut koji smo imali teško je savladati ekipu kvaliteta našeg rivala – rekao je trener Crvene zvezde.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
6 Komentara
  1. da ti umeš da sa ovako dobrim igračima (sem kiksera Dženk. i Jake) da izgradiš bar jednu uigranu akciju bili bi odavno favoriti i za top4 a ovako smo srećni što smo i u top16. Imaš trojkaša Rebića, što ne izgradiš akciju za njega, nego dečko i tih 3 minuta baulja po terenu, dok ti forsiraš crnca koji kad se zaleti, zaustavio bi se na banovo brdo da nije stuba od koša u koji kada udari dobije potres mozga, malomozniče glupi

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja tebi Dejane za ovo sve sto si uradio dizem kapu… Nije mala stvar,i ja kao jedan veran jako veran navijac Crvene zvezde te pozdravljam! Svi su zaboravili da smo bili u ambisu,i ivici propadanja i bankrota,a znaju komentarisati poraz,i to cak u evro ligi…
    zelim ti sve najbolje,i ko god dosao na tvoje mesto(ako do toga i dodje) njemu takodje! Budimo samo realni i volimo nasu Crvenu zvezdu , ma kakva god ona bila!! Bice bolje,idemo dalje!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter