0
Domaći fudbal

POHVALE ZA LEGENDU: Trener Partizana u superlativima pričao o Saši iliću

Objavljeno: 01.02.15 u 11:21

Ekipa Partizana tokom zimskih priprema u Turskoj nije upisivala rezultate za ponos. Naprotiv.

Međutim, serija loših rezultata nimalo nije zabrinula šefa struke Parnog valjka, Marka Nikolića. Uz sve to, tokom priprema, minornu minutažu na terenu je imao legendarni kapiten, Saša Ilić.

Stručnjak sa klupe crno-belih kazao je da bi Ilić sasvim sigurno igrao više, da su crno-beli jurili rezultate. On je, takođe, u superlativu pričao o kapitenu:

– On je Saša Ilić i dovoljno je samo to reći, njegovo prisustvo u ekipi je dragoceno. Saša je igrač koji često sebe ume da zapostavi u korist mlađih igrača. Da smo jurili rezultate u prijateljskim utakmicama sigurno je da bi Saša bio više na terenu. I jesenas kada su ga svi otpisivali i govorili da ne može više pokazivao je ne samo da je bitan nego da i dalje daje ogroman fudbalski kvalitet. Ima u njemu još mnogo energije, želje za pobedama i ljubavi prema fudbalu – kazao je Nikolić, pišu Novosti.

Ekipa Partizana ima šest bodova prednosti u odnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu na tabeli JSL.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter