0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA LIGA: Crvena zvezda večeras sa Solnokom za mini-jubilej od 20 pobeda u nizu

Objavljeno: 01.02.15 u 11:40

Ekipa Crvene zvezde večeras od 19:00 sati u dvorani Pionir ukrstiće koplja sa mađarskim Solnokom u duelu 20. kola ABA lige.

Četa Dejana Radonjića imaće priliku da obeleži mali jubilej, budući da će, ukoliko budu pobedili, crveno-beli ubedljivo prvi stići do kote od 20 trijumfa u tekućoj sezoni.

Naravno, Zvezda ima priliku da dođe do impresivnog starta i do svoje 20. pobede iz 20. meča što bi predstavljao i novi rekord ABA lige. Ipak, trener crveno-belih Dejan Radonjić poziva na oprez:

– Posle velikog gubitka snage i prve pobede u Top 16 fazi Evrolige, dolazi nam mađarski Solnok. To je tim koji je napravio dosta promena u odnosu na prvu utakmicu koju smo igrali u Mađarskoj i koji je sada veoma iskusan i poseduje kvalitet. Mogli su imati čak i neku pobedu više, s obzirom na nivo igara koji su prikazali protiv kvalitetnih timova u gostima. Očekujemo da igraju rasterećeno i dobro i da pokažu kvalitet koji poseduju – istakao je Radonjić.

Takođe, problem za crveno-bele može da predstavlja i odsustvo povređenog Jovića. Sa druge strane u Solnoku su svesni da ih protiv Zvezde očekuje „nemoguća misija“:

– Zvezda je definitivno najjači tim u ABA ligi. Igraju izvanredno i kod kuće i na strani. Naravno, idemo u Beograd da odigramo dobru utakmicu,  ona će nam poslužiti kao priprema za naredne izazove – rekao je trener Solnoka, Dragan Aleksić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter