1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

U AZIJI ILI U PARTIZANU: Enver Alivodić može da bira

Objavljeno: 31.01.15 u 13:44

Doskorašnji fudbaler novosadske Vojvodine, Enver Alivodić, nedavno je napustio crveno-bele iz severne pokrajine pošto nije došao do sporazuma i produžetku saradnje.Odmah nakon što je napustio tabor Vojvodine, čule su se priče o tome kako je Alivodić stupio u ekspresne pregovore sa čelnicima Parnog valjka.

Nakon što je Alivodić napustio pripreme ovog kluba u Turskoj, ovaj fudbaler potvrdio je do dogovora sa čelnicima Voše nije došlo:

– Nismo uspeli da se dogovorimo oko finansija i to je jedini razlog što napuštam Vojvodinu. U Novom Sadu sam proveo dve sjajne godine – kazao je Alivodić za radio Sto plus.

On se potom osvrnuo na priče da je za njegovim uslugama zainteresovan Partizan:

– Nema ništa novo u vezi eventualnog odlaska u Partizan. Imam nekoliko ponuda, pre svega iz Azije, ali o njima ću tek razmišljati – istakao je Alivodić koji navodno ima i nekoliko ponuta iz Azije.

Ovaj ofanzivno orjentisan igrač je tokom jesenje polusezone u JSL postigao pet golova uz dve asistencije na 15 zvanicčnih utakmica za Vojvodinu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter