2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI PROBLEMI: Danko Lazović napustio Partizan i otišao u Kinu

Objavljeno: 30.01.15 u 08:35

Jedan od najboljih fudbalera Partizana Danko Lazović, napustio je tabor crno-belih i dalju karijeru nastavlja u – Kini.
Prethodnih dabnna u javnosti se dosta šuškalo o tome da će Lazović napustiti klub iz Humske i karijeru nastaviti u inostranstvu. Ipak, nakon svih priča iskusni napadač spakovao je kofere i sa ostatkom ekipe pošao je na pripreme u Tursku te je delovalo da će na kraju ostati deo ekipe. Međutim, on se ipak dogovorio sa kineskim Tjanđin Tedom u kojem će nastaviti karijeru.

Lazović je navodno potpisao ugovor vredan miliona evra po sezoni, pišu Novosti. Crno-beli će sada morati da brzo nađu zamenu u napadu, a možda i dve, jer još uvek postoji mogućnost da Humsku napusti i najbolji strelac JSL, Petar Škuletić.

Da se Lazović nalazi na rubu odlaska bilo je jasno u sredu popodne kada je propustio test meča Partizana sa bečkom Austrijom (1:4), što je posle utakmice potvrdio i šef struke Marko Nikolić. Tjanđin je prošlu sezonu u kineskoj Superligi završio na sedmom mestu, a tim trenira holandski trener Ari Han.

Partizan je tako u finišu prelaznog roka ostao bez jednog od najkorisnijih igrača, strelca 12 golova, koji je bio i jedan od najboljih asistenata JSL. Lazović se u Partizan vratio na leto 2013. posle uspešne inostrane karijere, ali je sa crno-belima potpisao otvoreni ugovor koji mu je omogućavao da napusti Humsku u bilo kom trenutku, u slučaju odgovorajuće ponude.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter