8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAR VEĆ ODLAZI: Jedan od najvećih Zvezdinih talenata seli se u Seriju A!?

Objavljeno: 28.01.15 u 14:40

Mladi fudbaler Crvene zvezde najavljivan je kao igrač koji će biti budućnost kluba, ali bi već ove godine mogao da napusti stadion “Rajko Mitić“.

Kako prenosi portal Srbija danas, na kontrolnoj utakmici protiv Kopra, Zvezdinog bisera pratili su predstavnici Udinezea i Rome i zadovoljni su otišli put Italije.

Udineze je navodno pratio Grujića još od Evropskog prvenstva za mlade, pa nije isključeno da pokušaju da ga angažuju još ove zime.

Podsetimo, Grujićeva želja je da barem još godinu dana ostane u klubu, ali je pitanje šta će čelnici kluba odlučiti u slučaju nepristojne ponude sa Apenina.

Da li Grujić treba da ostane ili da napusti Crvenu zvezdu u slučaju adekvatne ponude?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
8 Komentara
  1. @tale
    Jebala te Marakana,ona je u Brazilu i ne treba preuzimati tudje nazive,nego imati svoj a sad je diskutabilno da li je trebalo da se nazove Rajko Mitic ili drugacije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Да али Мамић је лепо објаснио о чему се ту ради а и ситуације су неупоредиве. Динамо игра стално европу и играчи су му видљиви свима а и Хрватска добро гура. То је што се тиче терена а што се тиче финансија каже Мамић да Динамо има добро затворену финансијску конструкцију и да не мора да продаје никога ако неће. Свако има своју цену па изволте. Паре им нису потребне и џабе нема.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nasa uprava se treba ugledati na sistem rada Mamica iz dinama i nase talente prodavati za minimum 7 miliona. Pa ko hoće, hoce. Tako radi i mamic. Pogledajte da nijedan dinamov talenat nije prodat ispod 7 miliona e tako i mi treba da radimo a ne da ih prodajemo ispod cijene…

    0
    0
    Odgovori
  4. Lepo su rekli iz uprave,bili su decidni!Ko ponudi za mlade igrace(Grujic,Ristic,Jovic)minimum 1.5 miliona evra moze da ide,ta suma za neafirmisane igrace je sasvim realna jer svedoci smo slucajeve Cosica,Jankovica i drugih koji su najavljivani na sva zvona i bilo je nervoze kad su raskidali ugovore i odlazili dzaba,gde su sada?Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori
  5. Tvorzic digao ruke od debelog Falka pa sada pokusava sa drugom decom, dize im cenu preko novina kao trazi ga Roma a on nema mesto ni u raspalu Crvenu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter