10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BLISTA OD SREĆE: Markus Vilijams presrećan jer dobija platu (FOTO)

Objavljeno: 28.01.15 u 09:43

Jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde, pogotovo u prvom delu ove sezone, bez sumnje je Amerikanac Markus Vilijams.

Plejmejker crveno-belih voli košarku, ali, kao i ostali zaposleni – pre svega voli platu.

A kako stvari stoje, tačnije kako sam tvrdi, platu će dobiti danas. Oduševljen povećanjem novčanog salda Vilijams je na Tviteru postavio sliku koja na verodostojan način oslikava njegovo raspoloženje po tom pitanju.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

10 Komentara

  1. @Pavle
    Alo bre prijatelju o kojim param sa Kosova ti pricas…a videces na svoje razocarenje sta ce se desiti 2016….bicete u soku..a ti i tvoji pametni klupski celnici nemojte da se reorganizujete..vi glumite ispravne…Partizam je bio i ostao sramota SRBIJE pogotovo KK PARTIZAN, za igre u Evropi jos i moze da se nadje koja rec hvale, ali u domacem prvenstvu i ABA ligi na silu ,tucu ucene prvaci skoro svake godine.Koji normalan covek moze da daje podrsku nekome ko tuce sudije ko ih ucenjuje ,ko na silu otima igrace ,ko ne placa kredite ,ko trazi da se bojkotuju firme…alo malo da se ardi ane na foru i na silu non stop…..ajde sad lepo na neki vas sajt koji okuplja grobarcice i kukajte sami sebi ….a Zve zda u inat svima Vama koji ste radili sve ove godine i slusali demagoga, da je ugasite …ove godine obe titule i Euroligu za sledecu a vi u aps i u …istoriju…zivi bili pa videli…i uzivajte u euroligi ove i sledece i narednih par godina …dok se resite
    lopova i demagoga ,pa polako izpocetka…

    0
    0
    Odgovori
  2. Da,da…Vesterman,Dalo,Bertrans,Lovernj (i drugi) a sada Muric,Macvan,Pavlovic…svi oni igraju za koru hleba, iz ljubavi, daj ne lupaj gluposti. Vujosevic takodje, on vec godinama radi iskljuvico iz ljubavi jer para nema . Budi realan !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Stiže plata i to redovna, ima se može se, igra se Evroliga, obaraju se rekordi. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!!

    0
    0
    Odgovori
    • O kakvom postenju pricas? Pogledaj ko ti je vlasnik kluba?? Jel znas koji je to klub? Jel znas sta ce se desiti 2016? Istice vam ugovor o pozajmljenom imenu i grbu. Jel to to postenje o kome pricas??? SA KOSOVA SI PARE UZEO!?!?!

      0
      0
      Odgovori
  4. Zbog takog odnosa prema klubu Fmp nikad nece osvojiti ništa u odnosu na Partizan gde je na prvom mestu ljubav prema klubu pa tek onda novac dokazano na bezbroj primera!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter