1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RIZIČNO: Jović bi uskoro mogao da ode iz Zvezde bez obeštećenja

Objavljeno: 27.01.15 u 23:35

Pre samo nekoliko dana generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da su svi mladi fudbaleri ovog kluba na prodaju i to po ceni od 1,5 miliona evra pošto je srpskom velikanu novac neophodan kako bi „pokrpio sve rupe“.

Zbog svega toga čudi podatak da još uvek nije produžen ugovor sa najsjajnim biserom iz te riznice Lukom Jovićem kojem aktuelni dogovor sa Crvenom zvezdom ističe krajem 2015. godine što znači da bi tada mogao da ode bez obeštećenja.

– Nadam se da će mi Zvezda uskoro ponuditi novi ugovor jer želim dugo da se zadžim na stadionu „Rajko Mitić“. Mislim, da je za mlade igrače najbolje da nekoliko sezona odigraju u domaćem fudbalu pa tek onda da se otisnu u inostranstvo, rekao je nedavno Jović srpskim izveštačima na pripremama u Sloveniji.

Da li će i kada će neko iz Crvene zvezde reagovati ili će rizikovati da se Luka predomisli i sledeće zime „digne sidro“ ostaje nam da sačekamo i vidimo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter