1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KARTE ZA ALBU OD SREDE: Malo ulaznica zbog sezonskih i sponzora

Objavljeno: 27.01.15 u 18:13

Ulaznice za utakmicu petog kola Grupe E Top 16 faze Evrolige, u kojem će Crvena zvezda ugostiti Albu, biće puštene u prodaju u sredu, saopštili su crveno-beli. Meč između Crvene zvezde i Albe igra se u četvrtak od 20.45 u hali Pionir.

Ulaznice za meč Zvezde i Albe biće u prodaji na svim poslovnicama Eventima (Kombank arena, TC Ušće, Dom omladine, Bilet centar i još 100 prodajnih mesta širom Srbije) od 10.00.

Karte za tribine koštaju 600, a za parter 900 dinara. Za plavu i belu ložu treba izdvojiti 1.200, a za ložu 1.500 dinara. Cene ulaznica za počasna mesta uz teren su 10.000 dinara.

Iz beogradskog kluba, koji je mečeve Evrolige do sada igrao u Areni, napominju da će se veoma mali broj karata naći u prodaji, jer je prodato 4.289 sezonskih ulaznica, kao i da jedan broj ulaznica pripada sponzorima.

Takođe, Crvena zvezda je još jednom apelovala na navijače da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren, upotrebe lasera ili pirotehničkih sredstava, jer bi svaki i najmanji incident mogao da ima nesagledive posledice za klub.

Berlinska Alba je u Top 16 fazi Evrolige upisala dve pobede i dva poraza, dok Zvezda ima sva četiri poraza.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
1 Komentara
  1. A je l patlidžan i dalje bojkotuje evroligu??!! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!!! P.S. Svi su glodari Miša Tumbas!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter