0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NA BRZAKA: Zvezda za 15 minuta rešila slovenačkog drugoligaša!

Objavljeno: 24.01.15 u 18:50

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su slovenačkog drugoligaša Ankarana rezultatom 3:1 (3:1) u drugom pripremnom susretu u Kopru.

Prvo poluvreme igrali su: Rajković, Cvetković, Luković, Pavićević, Anđelković, Grujić, Stojanović, Savićević, Gavrić, Jović, Parker. 

Strelci za Zvezdu bili su Jović, Gavrić i Parker.

Zvezda je očekivano preuzela kontrolu od samog starta meča, da bi već u šestom minutu stigla do vođstva golom Luke Jovića koji je konačno prekinuo golgeterski post.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U 13. minutu Gavrić je duplirao prednost crveno-belih. Parker je prosledio loptu do Gavrića, a ovaj je sa 16 metara poslao u mrežu.

Već u 15. minutu bilo je 3:0 za Zvezdu. Gavrić se ovoga puta našao u ulozi asistenta, a uzvratio je proigravanjem Parkeru, koji je pogodio iz neposredne blizine za 3:0.

Domaći su uspeli da ublaže poraz u finišu prvog poluvremena kada je Ankaran do gola došao nakon kornera.

Trener Zvezde Nenad Lalatović na poluvremenu je na teren poslao kompletno drugi sastav: Manojlović, Planić, Jovamović, Lazić, Đorđević, Ristić, Bosančić, Avramovski, Lazović, Antić i Despotović. 

Ipak, drugo poluvreme nije bilo toliko zanimljivo, izuzev pokušaja Despotovića i Bosančića, kao i isključenje Lazića u 74. minutu zbog protesta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter